Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske borde man dricka kaffe ?


någonslags utdragen otillfredställelse

Jag vill bli hänförd, som under den tiden jag spelade
tärning och stod på huvudet i norsborgs centrum.
eller ha komiskt fyllesex på ett underbart utdraget och samtidigt otillfredställande sätt för att sedan aldrig mera ses.
hon tyckte för övrigt att jag var söt som ville ha en kram efteråt.




Jaaaaa...det är alldeles riktigt
jag gick dit.




Fri vers av absurdity
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity