Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill gärna ha lite synpunkter...


silverstrimmor

nu kommer våren
och tankarna vänder åt
vem som nu ska uttala
framtidens namn
i ensamheten

för,

du följde mina silverstrimmor
till vener
och lät döpa dem
efter dig, du
som jag trodde var min framtid




Fri vers av Simmerskan
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan