Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig egentligen om antikrist

 

stänker du ett helvete omkring dig
levererar du böner i små obetydliga doser
dementerar du ryktet om en ny sensation
är det någon skillnad på mentaliteten
idag än för hundra år sedan

vill du stanna kvar ett tag
och observera olyckan vi kallar värld
travesti, tragedi och nostalgi
idag är betydelsen densamma
det handlar om sex och om pengar
det handlar aldrig om vad vi förtjänar

slänger du fortfarande omkring dig alla dina namn
tror du verkligen att folk är rädda för just dig
det du står för är utspritt överallt
du kallas misshandel, du kallas droger
du kallas miljöförstöring, du kallas terrorism
var jävligt längesedan du kallades för antikrist 




Övriga genrer av Mike
Läst 579 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-21 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes!Där satt den!Bra rutet!
2013-10-09

    ej medlem längre
Lärorikt och underbart vackert skrivet, tack för läsningen!
2008-02-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket bra och tänkvärd text.
Viktig!
2008-02-23

  Lilla My* VIP
Härlig text om antikristhelvetet!
Vem bryr sig...om någonting...uppgivenhet dyker upp mellan raderna...och ingen rädder för vargenkänslan...*Snyggt jobbat*
2008-02-22

  matrjosjka
Jag tror också att det är samma lilla mongo som ligger bakom allt det där som man försöker att inte tänka på men som alltid lyckas göra sig hört på något sätt.

I like.
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag talar så gott som dagligen om Antikrist.
Även om det inte är min egentliga mission.
Mitt uppdrag handlar om att predika Jesus.
Men Antikrist kommer med nödvändighet på tapeten.
Som en följdverkning. En konsekvens.
Antikrist betyder inte bara \"mot Kristus\" utan också \"istället för\".
Så det finns mycket som är antikristligt.
Mer än vi trodde...
2008-02-22

  Burn
\"stänker du ett helvete omkring dig\"...det är en ypperlig mening! den kommer jag nog aldrig att glömma. så jävla bra! och jag gillar delen som inleds med \"du kallas misshandel...\" det gör sakerna mer personliga. härlig text!
2008-02-21

  stefan.g
Mycket bra skriven. Den förtjänar mer läsare än på Poeter. Riktigt bra!! Tack för läsningen.
2008-02-21

    Melona
läsvärd stark text
som känns!
applåd
2008-02-21

  Sareo
\"slänger du fortfarande omkring dig alla dina namn
tror du verkligen att folk är rädda för just dig
det du står för är utspritt överallt\"

Du menar \"ondskan\".

Bra skrivet.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike