Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lugn


Vild.

Stilla yta på mitt glas,
säg vad speglar du.
Är detta en ny fas,
börjar framtiden nu?

Fönster öppnar rymd,
så oändlig utan slut.
Du sanning så skymd,
vad ska vi fylla ut?

Öppna vänners dörr,
aldrig min ensamhet.
Vad vi saknade förr,
ingen av oss vet.




Övriga genrer av Alarik
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik