Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ensam nu

Lämna mig ensam nu.
Mitt sinne är förkolnat svart.
Min kropp är dystermatt.

Jag behöver vara själv.
Mina minnen kastar skuggor överallt.
Det goda förgörs, fryser vinterkallt.

I ensamheten är jag stark.
Ingenting mer kan förgöras inuti mig.
Men jag kan inte utstå att förgöra dig.

Lämna mig ensam nu.
Det krävs mod att vara två.
Ett mod som idag är förunnat väldigt få.




Fri vers av Daybreaker
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-06-02 22:30



Bookmark and Share


  Lindah
Nu ryser jag - jag tror bestämt att jag har börjat utveckla ett explosionsartat beroende av dina nyord...!
"Dystermatt"... fascinerande.

Och dikten - den är så träffsäker, så välbalanserad med språk och innehåll, och jag känner igen mig alltför väl i det du så levande beskriver. Gillar din stil!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker