Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Du berörde mig, själsligt.
Och du älskade mitt hjärta varm.

Du kysste bort min osäkerhet och du började att älska med mina ord.
Du lärde mig hur det är att älska och du klädde av mig naken på känslor.

Tack, för att du, rev ner väggarna av mitt hjärta.
Nu vet jag hur det känns att verkligen leva.

Och jag bär dig med mig som en livslång läxa i kärlek.
Du förblir, hjärtslagen i mitt hjärta och värmen i mina andetag.
Du blir, den jag aldrig kommer att glömma.

Tack.




Fri vers av Chica
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-22 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica