Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till den engelske komikern Rowan Atkinson och hans otroliga förmåga att göra det osmakliga och motbjudande till något mycket roligt.. Går att sjunga (fritt efter C.M. Bellmans Gubbe Noah)..


Ode to Mr Bean

Mr Beeaan, Mr Beeaan
I don´t think you´re mean
When you tell a story
total without glory
Mr Beeaan, Mr Beeaan
tryes to make it clean

Mr Beeaan, Mr Beeaan
you´re not what it seems
you are not so dangerous
probably more preescious
Mr Beeaan, Mr Beeaan
tryes to make it clean

Mr Beeaan, Mr Beeaan
you´re my pride and joy
You just make me lucky
full of laugh and humbly
Mr Beeaan, Mr Beeaan
tryes to make it clean

Mr Beeaan, Mr Beeaan
got no point of wiew
you are not a hero
neither you are zero
Mr Beeaan, Mr Beeaan
I still laugh at you........




Bunden vers (Sonett) av Mats Henricson
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 20:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode Matsen, Gode Matsen
ingen kan som han
Så på orden rimma
och få dem, så att glimma
Mycket bra, ja mycket bra, ja
detta klarar han

Odet till Mr Bean, det var gott
Mr Bean, har roat oss så flott
Black Adder nr ett, bästa jag sett
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Själv föredrar jag Black Adder.
Men det är ju en smaksak.
Minns du \"Not the Nine O\'Clock News\"?
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska