Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som jag är

Blundar ej mer
är den jag är
försök inte ändra mig

Försökt att
vända andra kinden till
försökt att smälta in

Men på kroken jag
gång på gång hamnat
nu säger jag stop
jag är som jag är
passar det inte
så gå




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 20:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Rätt inställning!!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson