Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer sorgen från hjärtat?

Gnager,
biter sig fast.
släpper inte,
för allt i världen.

Ska det vara så?
Att tiden inte ska läka
alla de sår
som den skapat?

Växer,
som en tumör.
Inte en enda
sömnlös natt.

Tänker,
funderar.
men lösningen
är utom räckhåll.

Försöker stanna pulsen,
få den att försvinna.
men,
den kanske inte sitter där.

Sorgen kanske inte kommer
från hjärtat.




Fri vers av Europee
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-02-22 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee