Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtidsutsikter


tomhet

blöjvärmens fuktighet
lyser i de grisnöjda
traktamentsansiktet

ännu en förlorad dag
med nya dumheter
från mats odell

om en mor
kan älska en tomhet
har han kanske
något hopp

innan det eviga livet
som eldare
vid panna 3
i underjorden




Fri vers av tom boreland
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-22 23:13

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2008-04-04

  Per Teofilusson
vet inte, känns. Väl avvägda ord. Från tandköttet, ut emellan tänderna. Platt spade i ansiktet, ja
2008-02-26

  Daniel_78 VIP
som platt spade i huvudet
jag skrattar

hahaha
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland