Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara så ni vet, jag har ej upplevt detta själv, men jag tänker in mig i den situationen.


Hjälp mig upp

Hjälp mig upp
på benen igen.

Här nere
är det mörkt.

Har räknat på
mina fingrar.

Nitton dagar
sedan olyckan.

Borde kunna gå.
Kunna försöka.

Och aldrig
ge upp.


Jag vill kunna gå

precis som du.




Fri vers av Europee
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-02-22 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee