Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om bi sexualitet


Inte ett kön

jag är en kvinna som älskar människor
jag tänder på personer
jag blir förälskad i en person inte ett kön
Andra skulle kalla mig bisexuell som det så snärtigt heter i dag
alla vill plasera en i ett fack
jag är ingen fack människa
troligare en mars människa
jag är en sexuell varelse
om bortser från människans kön för
att jag älskar olika personer på olika vis
men jag känner inte att det är annerlunda än att kyssa eller smeka en tjej man blir lika väl kåt
folk är så underliga
om man säger man inte har problem med gay folk
jag skulle inte kyssa någon person kille el tjej...om jag har ett förhållande
jag älskar kvinnan för hennes mjukhet bröst rumpa och ni vet vad mer..*ler*
Jag älskar mannen för hans hårdhet i alla delar *ler*
Vi är alla olika men jag ratar ingen för hur denna ser ut eller inte ser ut
Livet går inte ut på sex men är en stor del av det är sex
ute, inne, på tv, överrallt exploderar det av sexuallitet
Och ha sex är olika med olika personer män som kvinnor
att vara förälskad skiljer sig inte mycket oavsätt vilket kön
jag älskar
jag förälskar
jag förför
Inte ett kön utan en människa ...




Övriga genrer av Zmultron
Läst 620 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-22 23:20



Bookmark and Share


  devilsangel
Precis! Bra skrivet om det! Är själv mycket lycklig med en kvinna. Men har varit tillsammans med män tidigare. Så visst är det själen och det inre vi faller för, inte könet. För många är det en princip sak, och som du skriver, att man måste placeras i fack. Nej nej, gör man det så kan man gå miste om den vackraste, mest underbara kärlek <3
2012-05-08

  Cikoriarot
Vad underbart att någon tycker som jag. Jag kallar mig inte heterosexuell, bisexuell eller homosexuell. Jag blir kär i den jag blir kär i och råkar det vara en kille eller råkar det vara en tjej, Spela roll! Alla är vi människor och ser olika ut så spela roll vilket kön. Snyggt skrivet! Bokmärks!
2012-05-07

  Bjarne Nordbö
Ja men den texten från dej var ju alldeles underbar. Tackar.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron