Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du finast


till min älskade

Som kristaller glittar mina tårar på min nakna kind
det rinner för att du älskar mig
blöter ner ditt starka bröst
jag hör ditt hjärta slå i takt med mitt
tryggt tillsammans som en varm filt runt mig
känner dina armar runt min kropp
dina läppar mot min mun
älskade hur kan jag förklara att jag älskar dig
hur ska jag få dig att förstå att du är vackrast för mig
hur mitt hjärta slår av stolthet när jag får säga han mannen
han är min älskade
du får mig att känna något jag aldrig kännt för någon innan
du får mig att längta efter saker som jag inte velat ha
du får mig att älska dig mer och mer för varje dag




Fri vers av Zmultron
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron