Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek till en man


Hur kan jag förklara

Hur kan jag beskriva hur jag älskar dig
Det är som att förklara varför berg är av sten
Varför vågorna slår mot stranden
Varför våren tillslut slår ut i blom
Hur kan jag förklara varför jag älskar dig
Blir ett plus ett två
Går solen upp varje morgon
Finns stärnorna bakom molnen trots att de inte syns
Du är min gryning
Du är min natt
Du är min morgon
Du är min dag
Hur kan jag förklara att jag älskar dig
Det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner
Jag älskar dig likt soluppgången
Jag älskar dig mer för vaje dag som går
Du jag skulle följa dig till världens ände
Du är den som får mig att vilja gå upp på morgonen
U are the one and only




Fri vers av Zmultron
Läst 499 gånger
Publicerad 2008-03-30 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron