Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädsla i sin ädlaste form


Att vara rädd

Det dunkar hårt i min bröstkorg, jag är rädd
Känslan av panik väller över mig, jag är rädd
ängslan av sorg ,jag är rädd
Brinnande hat ,jag är rädd
hopp i mörkret , jag är rädd
Längtan efter en själ, jag är rädd
längtan i mitt hjärta, jag är rädd
Önskan att dö, jag är vättskrämd
Tanken att leva utan dig skrämmer slag på mig
tanken att aldrig mer få se din kärlek
tanken att du ska hata mig
tanken på att vi inte finns
gör mig panikslagen
Men det är inget mot
tanken på att dela dig med henne




Fri vers av Zmultron
Läst 647 gånger
Publicerad 2008-02-23 00:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Upplevelsen du beskriver är något som totalt pressar ned en i skorna.
Det vet jag av egen erfarenhet.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron