Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du som är min vän


ensamhet

Ensamheten skriker i natten
du ser mig inte
du hör mig inte
mitt skrik dröjer sig kvar i natten
min längtan lämnar spår i tiden
du hör mig inte
du ser mig inte
jag ser dig
Till en vän som jag älskar utan ord




Fri vers av Zmultron
Läst 708 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 01:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vänner som du finns det för lite av. Snyggt.
2008-02-26

  Havsjungfrun
Vi får hoppas att denna person öppnar ögonen..*ler* ..lycka till!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron