Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dålig dag


fördömmelse

Känner mig trött
stirrar ut genom fönstret
minns saker från förr
vill ha det tillbaka
det jag aldrig kan få igen
männskan fördömmer folk
jag gör det nog oxå
i bland
önskar jag inte gjorde det
vill se på alla med öppna ögon
inte med fördömmelsens ögon
man blir inskränkt om man inte
ser världen för vad den är
en svår plats att leva
på en otrygg värd att bo på
men vacker som en drömm
En klar sommar kväll
är så trött på allt




Fri vers av Zmultron
Läst 626 gånger
Publicerad 2008-02-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron