Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i nöd och lust


löftet

älskade
varje morgon jag vaknar vid din sida är jag lycklig
varje kväll jag får ligga vid sid sida är jag nöjd
i motgång, när vi få kämpa för att hålla våra huvud övan ytan
ska jag med glädje älska dig av hela mitt hjärta
i medgång, när solen lyser och allt är lätt
är det inte svårt att älska dig
varje daggfärsk, solig morgon, ska jag älska dig
varje grå trist, regnig dag, ska jag älska dig
jag lovar, att vårda dig i sjukdom på ålderns höst
jag lovar, att glädjas med dig varje dag du får vara frisk
när glädjen, för livet finns i dina ögon ska jag älska dig
när de lyser, som den blåaste himmel en varm sommar morgon
då ska jag älska dig
när tårarna faller från dina vackra ögon
när sorgen river i dina öppna sår
då ska jag älska dig mer
jag lovar att älska dig mest, när du förtänar det minst
för det är troligen så, att det är då du behöver det som mest
jag skulle flytta berg för din skull
jag skulle ta ner himmeln till dig
jag ska älska dig tills livet runnit i från oss båda
i tid och rum och förevigt
ska jag älska dig




Fri vers av Zmultron
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron