Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller någon annan


-Ungen min!


-ungen min,
när sanningen slår dig,
som ett knytnävsslag
ducka och
din rädsla består
parera och
du blir säkrare för var gång
stå rakryggad kvar och
du växer.
blir stark.

-ungen min,
våga möta sanningen
våga be om sanningen
du växer.
blir stark.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-06-03 11:23



Bookmark and Share


  Almaz
Jag kan inte annat än hålla med: Denna dikt inger verkligen hopp, i en tillvaro som ibland kan verka så väldigt hård och ond! Låt sanningen befria!!!
Väl skrivet!
2005-06-08

  Jojo
Du förmedlar hopp med dina ord! Sanningen är enda vägen till frihet. Gillar särskillt andra stycket, men hela texten är bra.
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp