Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

Jag gråter men du förstår inte
och när fan blev jag den svaga?




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg