Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom så skakar vi hand vi två!

Kom så skakar vi hand vi två!

När man älskar sin partner mer än allt annat
tänker man lätt
Om någon gör illa min älskade kommer jag att hämnas
Ja, jävlar förbannat
Det kommer jag att göra
Om någon förstör mitt liv kommer jag att ge tillbaka med samma mynt och förgöra han eller hennes liv
För öga för öga, tand för tand

Så jag hoppas att vi två nu aldrig ska behöva bli osams
Kom så skakar vi hand vi två på att vi aldrig kommer att göra det emot någon annan
det som vi själva inte vill bli utsatta för

Ken Cassel
23/2-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel