Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var min cirkel

min hud
inga vassa
kanter
inga hörn att
försvinna
i
eller gömmas undan
i
var min gräns
min
början
mitt slut
markera
vem jag är
vad som är
jag
hjälp mig sätta
ner
foten
känna pulsen
andas
liv i mig
följa takten
tonen
rytmen
av mitt eget
hjärta
som en
ledstjärna
som enväg
genom smärta
som en
vind
en fjäril
en våg
en stråle av
värmande ljus
välbefinnande

...rör mig till liv...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 17:07



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter