Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du öppnade boken...

och nu
bränner
orden
ditt ögas
ljus
ängladikters
natt
dimgrå honungspajer
rastlös vakenhet
bakar under
stjärnhimlen
dammar i
månljuset
stryker varje veck som
besatt
varje sår som själen
nånsin haft
snöflingsvirvel
skruvlockscharm
intet ont anande när jag
efter bot
sträckte ut
min arm

söndagspromenad
skogsutflykt

en tavla
en bok
ett ord

radera




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter