Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokskog

Vi lekte kurragömma i bokskogen du och jag
ingen av oss var sen att förlåta
vi önskade båda att glädjen fick ta oss långt in
i levande och fantasifulla landskap
oskuldsfullheten var vi bärare av, vi hämtat den i himmelska
gömmor, ingen kan döma de ljuvliga små, som smittar de sorgsna
och får dem att gå, lite längre i vilja och tanke
så tar månen en annan bana en kväll och leder oss runt i en lov
och där bortom kurvan så står Han igen och ber oss att bära
ett Kors som oss stärker, och gör att vi växer
och barmhärtighet sprider till alla som lider
må vi då mogna i uppgiften, och följa Mästarens lockrop i
natten, för timmen är senare nu, än nånsin...




Fri vers av palle
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 17:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Jag skall låta all min skönhet gå förbi dig där du står, och jag skall utropa namnet Herren inför dig; och jag skall vara nådig mot den jag vill vara nådig emot och skall förbarma mig över den jag vill förbarma mig över.
Mitt ansikte kan du dock icke få se, ty ingen människa kan se mig och leva.
Se här är en plats nära intill mig; ställ dig där på klippan.\" 2 Mos.33:19-21
2008-02-24

  Michaela Dutius
Ja ibalnd är livet en lek men så kommer allvaret- varför vi är här på jorden.
Mycket sann och mycket vacker
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle