Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innersta tankar

Nu har jag fått må så bra än längre tid
har fått rätt medicin som lindrar den värsta värken
nu kan jag röra mig ute ibland folk och kunna
skratta och le.

Har inte haft så mycket ork med
att träffa vänner men nu är det
så roligt att vara i farten igen
jag gillar ju fart och fläkt i livet.

Hoppfullt känns det jusst nu
att kunna gå ut och dansa
nu när inte värken är som värst
jag älskar att ta mig en sväng om
på ett dans golv att få släppa loss
det är skoj.

Det var mina innersta tankar som
jag känner mig nu livet leker ju igen
det spritter i mina ben att få ge mig
ut igen att få ta sig en sväng även
ut i naturen




Fri vers av Ann-christin
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 17:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En härlig och öppen text om glädjen i att få må bra som bara den kan känna som mött motsatsen
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin