Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvleksfunderingar



Vad är hälften av 90
En halvlek
Är det lek
Eller är det halv
Halvtid..

Delbart med 9 och 5
Jobba 9-5 är det meningen med livet
Allt man gör
Tar dom för givet..
45 låter lite jobbigt…
Halva livet kvar

Är den halvan bättre
Eller sämre
Är den dessutom halv
Kanske dör man imorgon
Då var det i princip hela

Domarens pipa visslar
Nu är det paus
Eller så
Peppa mej till nästa halva
Det är oavgjort men jag vill vinna
Vinna allt innan 90 passerar
Eller kanske, kan man få lite tillägg
Några till denna halvlek

Några till nästa
Peppning pågår, ska göra mitt bästa
Mera anfall, med säkert försvar
Fortfarande
Säker målvakt
Inte hamna i hörnen
Ge mej några straffar för fan
De fäller ju mej innanför straffområdet


Nu så sätter jag lednings struten
Nätar ordentligt…
Bättre än Brolins frispark 94
Bättre andra halvlek
KRAM alla människor
Utom de som ser mej som motståndare..




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 18:09



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Ja 45...snart halvvägs till hundra :)
Grattis på din dag!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO