Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min brosdotter fick feberkramper och tappade andan


Bilden

Blicken
att inte nå fram till dig
att se dig skaka så
fragman som kom ur din mun

Det försvinner inte
gör så ont
frågorna som väller upp

Bilden
sitter fast på min näthinna
och tar ett tag innan den försvinner




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 21:12



Bookmark and Share


    eva m h
Skrämmande upplevelse!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson