Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar äntligen

 

 

Nu kan hon äntligen dansa

inte för att hon gått en kurs

utan för att hon satt själva livet

på rätt kurs

 

Hon har blivit lätt i kroppen

utan ont

utan skam som hindrar

nätta lätta fötter

 

Inte mosar hon i sig choklad

i sena natten längre

och hon äter bara semlor

när hon sjäv bestämt att hon vill

 

Inte skräms hon av spegeln mer

nej, hon behöver den inte alls

för varje del av sig känner hon

utan att behöva betrakta den utifrån

 

Nu kan hon äntligen dansa

livets dans

med lätta steg

och hjärtat bubblande av skratt

 




Övriga genrer av Jojo
Läst 624 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-02-23 23:03



Bookmark and Share


    taggtråd
ja som du kanske redan förstått av alla kommentarer nedan så är det en jättelycklig text. Man blir glad av att bara läsa den. Av någon anledning dyker en bild upp av en dansande och ständigt leende människa. Hon stannar aldrig utan bara dansar och dansar och dansar.
2008-10-14

  [jimmy]
fin text
om att frigöra sig

dance is nice

kanske vi möts...
tango, lindy, polska...?
2008-09-24

  Fånga dagen
fantastisk vackert livets dans :)

Anna-Karin
2008-09-04

  Dontlove
Du skriver himla bra, gillar den mycket så jag bokmärker den
Applåderar
2008-07-04

  Nic
så befriande, livsbejakande vackert

Nu kan hon äntligen dansa

livets dans

med lätta steg

och hjärtat bubblande av skratt

ger mig ett leende inombords
fyllt av optimism
2008-02-29

  mayhem and order
En glad glädjespridare, tack!
2008-02-25

  Rosmarin
roligt att den här hamnar bland mest läsvärda!
2008-02-24

    Melona
så underbart att hon dansar

härligt

mycket fin text
med
värme
kärlek och

livsvilja
2008-02-24

  Maria T
Bravo. Livet på rätt kurs.
Glad skildring
2008-02-24

    eva m h
Underbart livsbejakande!!!
2008-02-24

  isabel louise
underbar och hoppfull poesi som smittar av sig glädje :)
2008-02-24

  Hans w-art Westlund VIP
\"dansa min docka, medans du är unger\" en gammal textrad som dök upp i huvudet när jag läste din livsbejakande text. \"dansa min docka, medans du är unger\"
2008-02-24

  Teresia Ridell
Underbart !
Tänk att få komma dithän...
2008-02-24

  Mangal VIP
Wow! Vilken lycka texten utstrålar!
2008-02-24

  Marreb
Härligt!
2008-02-23

  glittertindra
:) så underbart...
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo