Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Matsku till..


Den ofelbare

Den ofelbare
är värst av alla
för han finns inte....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-23 23:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Han kan bara finnas i den egna tanken..fast..oftast är det andra som påpekar ironiskt att man skulle vara ofelbar...nåja, sanna ord!/B
2008-02-25

  aol
men ändå finns han bravo
2008-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men är det inte han,
som gör sig hörd,
hela tiden, att just
han, är den, som
bäst allt kan...
2008-02-23

  dalida_bl
I alla fall vem tröstar du???*undrar*
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska