Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är inte less på allt detta gayeri som mal i etern, dag ut och dag in... är det 5% som sägs vara gay? Om man tror debatten så borde det vara 55% minst, för det är ett himla tjatande...


Trött på debatten


Hej hej, Kalle Gay
Nej just ja, det var Michelle nu
Fint ska de va med dej
Och franska kort är det ju
Och kortkort, som en fru

Läderhosen alà Bard
Parodi på barden hos Asterix
Fast fulare…. Och ”hard”
Dominera ofta debatten i rix
Fast de flesta av oss, ger katten
I vad de gafflar om
Från morgon och till sent på natten

Nu kommer man nära gränsen
För vad man får skriva
Fast de som sägs ha intelligensen
Har i lagarna fått riva
Man får ju inte driva

Med de som sägs ”avvika”
Fast, hur kan de kallas så, de ska ju var normalt
Vi ska ju alla vara lika
Men i debatten hörs verbalt
Som om det var sakralt…




Fri vers av LassO
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 13:04



Bookmark and Share


  LassO
John Wayne hade en bra kommentar till detta \"That will be the day\" ;=)
2008-02-24

  NågonAnnans
kanske du skulle pröva själv *ler stort* Att bli gay menar jag;))
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
BRA skrivet, LassO!!

10 out of 10!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO