Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har fått mig en tankeställare vad äkta vänskap egentligen är.


Vad är vänskap när orden inte längre berör?


Vänskap är
händer som håller samman
ord som skapar meningar
blickar som möts efter månaders
längtan
men allt är som vanligt när vi åter igen ses
för ingenting har gått förlorat
vi fryser tiden mellan oss
och fortsätter där vi slutade
nästa gång vi ses

det kallar jag äkta vänskap,
sådan som aldrig dör ut.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-02-24 13:55



Bookmark and Share


    RebeccaW
\"vi fryser tiden mellan oss
och fortsätter där vi slutade\"

Snyggt, och sant skrivet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin