Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage

Vilse i en skog av frågor då
tankarna flyger som svalor över nejden...
o, duva rita din koreografi jag ber, sänd
översvallande glädjeregn av sanninsart...
Tonerna talar sitt tydliga språk
lossar fördämmningar, spränger gränser..
bräcker loss tunga band, men rinner ändå igenom som
finaste sand, in i ensam mans land...
Levande vishet du har allt vi behöver
jag skymtat din gestalt när du hastat förbi
avsiktligen dolt dig för min syn...lockat mig att
söka dig i kärlekens saligaste djup.
Du har svar på mina frågor men inte alltid de
jag väntar mig. Ditt förstoringsglas ser vad jag aldrig
kunnat sett, att problemens baksida mig lett...in i
en djupare dimension...
tvivlet söker tron.. famlande över sökarebron..
vart bär det hän härnäst..
in till vår Far, in till vår fest...




Fri vers av palle
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-24 14:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till H.V. 2:10-14 för mig Dina ord här. En trygg boningsplats för mig.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle