Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem sinnen

Sinnerna lever fyllda av liv..
Ett sinne KÄNNER sig sakta fram
utläser av konturerna och av känslan vad som växer fram.
Ett annat sinne HÖR, vad som andra inte kan få, att på långt,
långt avstånd, höra och förstå.
Ett sinne det SMAKAR, det bedömer ganska snabbt, om
det som erbjuds utav frukter, är äkta eller falskt.
Ett annat sinne registrerar genom SYN både ett och även två,
att allt som är inom räckhåll inte alltid är så nyttigt att få.
Till sist en stilla VÄLDOFT \"kryddad i Guds namn\" leder
ett sökande hjärta till Guds stora famn!




Fri vers av palle
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 15:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker- berörande som ett vidrörande av något heligt
2008-02-25

  Nasrin
ljuvliga ord med en stark andlighet.
2008-02-24

  Bibbi VIP
\"Ljuvlig är doften av dina salvor, ja, en utgjuten salva är ditt namn; fördenskull hava tärnorna dig kär.\" H.V.1:2
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle