Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i det sista

Tvekande, in i det sista...
alltid rädd för att någonting mista..
har du inte lärt dig än
att jag är en verklig vän..
Du missar ofta chanserna, du står för länge på tå
du undrar och funderar \"kan det verkligen va vi två\"
Du säger ibland mycket lite
men ditt hjärta talar stora ord, du har lärt dig
att spara på orden, men du söker att leva ut din tro..
Du har Poetblod i dina ådror, du känner att det dunkar
och slår, ibland när du hör något äkta, som talar
utan många ord...
Stundom behövs en språkkonstnär, ibland räcker det med ett
jollrande barn, för att uttrycka det vi känner
när någon stackare fastnat i spindelns klibbiga garn!




Fri vers av palle
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 15:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja den frågan tål att tänka på mellan varven - har du inte lärt dig än.Väl diktat
2008-02-25

  Bibbi VIP
\"Av barns och spenabarns mun har du upprättat en makt för dina ovänners skull, till att nedslå fienden och den hämndgirige.\" Psalt.8:3
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle