Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst Språk

Det tysta språket, talas
mellan raderna, när tystnaden har sagt sitt
och alla ordspecialister bränt av sina kaskader
av hemmagjorda visdomskompositioner..
Då kan den enfaldiges lovsång(knappt hörbar)
döda alla tomma ord...
då kan fåret beta tryggt, och finna ro vid stillade vatten..
då får de orden liv som säger:
\" Min frid giver jag eder\"!

Jes 42:1-3




Fri vers av palle
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 15:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker och stilla text som går rakt in i hjärtat!
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
När man landat.
När stormarna bedarrat.
På den fasta grunden.
I stillheten.
Där hör man Herdens stämma.
2008-02-24

  Bibbi VIP
\"Odla tystnaden, ty i den talar Gud\" står det i en gammal för mig kär andaktsbok av \"två lyssnare\" i -70 talets England.
Inget i livet är så viktigt.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle