Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD

i stillheten

vidgar själens musik
utan not
uatn ord

åtrå väcker

av kärlekens glödhet

till större kraft

han är min GUD




Fri vers av Nasrin
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 17:49



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
A*M*E*N*....
suverän...
kb
2008-05-15

  Nils Sondefors
Särdeles vacker poesi med ett fint innehåll!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin