Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittemellan

Farligt med för mycket sol

Skadligt med för mycket mörker

Men om man står med ett ben åt var sitt håll

Vilken del blir mest skadad
eller vilken kommer må bäst




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 18:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
lagom är bäst, enl svensk norm .. *L*
2008-03-04

  Annette Andersson
Livets eviga balansgång... som aldrig får fullständiga svar.
2008-02-25

  berxper
Din beskrivning av det varma och det kalla - sol och mörker - är tänkvärt...
2008-02-24

  Bjarne Nordbö
Och hjärtat ligger inte i mitten...klurigt värre.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen