Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting att svälja, någonting att dricka

gödsel är bra för hårväxten
och insekterna kan räknas till tusen
frågor
frågor måste ställas
innan de försvinner
och faller i glömska
och formen
hemliga formler
innan de tappas
bort
brustna ägg
i en artikel fanns det
Ägget
i ett annat ägg
hönan ej påkommen




Fri vers av Pontus W.U
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 20:40



Bookmark and Share


  Inkarasilas
klistrar ska det stå för faaaaaaan!!
2008-02-25

  Inkarasilas
Åååh mitt huvud, va va va ja, okej, \' insekterna kan räknas till tusen
frågor\' Hur gör du, tell me, klipper du ord, och klisarar, gillar det, blir tankeorientering i din hjärna. (spikskor på)
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U