Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jamen va f..


..inte..

 

du vill älska mig
gör det inte

jag vill älska dig
gör det inte

vi kan det inte

vi kan inte

kan inte

 

kan

 

inte

 

vår rädsla vår skräck

att bli svikna hindrar oss

nej nej nej jag älskar dig inte

 

inte

inte

det är jag säker på

inte




Fri vers av micke marin
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-02-24 21:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Men kärleken gör varken från eller till om den inte är överens med sig själv.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin