Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en otillåten förlåtelse


Gud måste ha gråtit

De kom till min stad
på djur liknande
sjöhästar

Med sköldar av lejontänder
speglade de sanningen i vår emalj

En tesked av Gud
tömdes i våra strupen

De talade om ord
och jag förstod
ingenting av vad som sades

De talade om dyrkan
förgäves

Det talade om lojalitet
och det smakade salt,

Gud måste ha gråtit




Fri vers av Aida*
Läst 954 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-25 00:37



Bookmark and Share


    användarvänlig
En gud som gråter är hur intressant som helst! Gillade den där sista aspekten.
2008-11-22

  aol
starka ader ien stark poesi som är så klok
2008-03-12

  Aisha VIP
...spännande text....vad var det för stad....och vilken Gud var det?....texten ger mig många bilder...afarin!...kram från Aisha
2008-02-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
gud gråter inte. han är nyfiken.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*