Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mio, min 13 år gamla tik, blev akut sjuk söndagen den 24 februrai 2008 klockan 21.00... enligt Djursjukhuset är det troligen en rubbning på balansorganet i mellanörat, men det kan vara en hjärnblödning...


Bara en hund

 

Mina tårar faller på din hjässa

jag smeker din mjuka kind

viskar ömt

Lugn, bara lugn

Ligg stilla, såja det är bra

 

Ditt huvud pendlar fram och åter

blicken irrar utan att få fäste

Hela din värld snurrar

Du andas häftigt

hjärtat dubblar hastigheten

 

Jag smeker dig lugn

pratar hela tiden

talar om hur underbar du är

Sakta lugnar sig allt

du somnar en liten stund

 

Straxt börjar allt om igen

du flåsar och dreglar

din kropp skakar och darrar

benen vill inte bära dig

Jag ser paniken i dina ögon

jag smeker och pratar

 

Jag släcker alla lampor

bara en liten svag kvar

mörkret, smek och pratet lugnar

Till slut somnar du

Även jag somnar snart

vet inte om jag vågar




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 983 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 09:16



Bookmark and Share


  Dessie 35
mina tårar rinner ,den berör på djupet snyft,,
2008-03-03

  KonstigaKatter
Oh, så gripande! Hoppas att hon blir bra snart. Så mjuka ögon, så fin... Ge henne puss på nosen från mig
2008-02-26

    sunnanvind
Vad fin bild! Det är en Terv!?
2008-02-26

  Michaela Dutius
En hund är inte \"bara\"-en mycket trofast vän-så tårarna förstår jag
2008-02-26

    sunnanvind
Tänker på dig & din hund...känner med dig o henne...Kram!
2008-02-25

  Blomster
Dessa hemska stunder man vet ska komma men som ändå kommer som en chock när de inträffar...Har själv upplevt detta och det är fruktansvärt! Jag skänker dig och din vovve mina varmaste tankar.
2008-02-25

  berxper
Åh, vilken gripande text...
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson