Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tog bort sista raden och lät den istället få bli titel för detta verk som tidigare var döpt till \"lösa fraktioner\"


i gryningsljus

jag ser
lösa fraktioner
inom dig
och jag vet,
jag vet så väl
hur det är

så kom,
kom låt mina armar
få hålla dig en stund
och låt mig få dig att veta
allt blir bättre, allt blir bättre




Fri vers av Simmerskan
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan