Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke II

dom säger mig
konst är det
som kommer
från tankar
genom blodet
och ut i händerna

som skapar

jag vet; konst
är att lära sig

andas in
andas ut




Fri vers av Simmerskan
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 09:38



Bookmark and Share


  aol
jättebra tankar gillas
2008-02-25

  Inkarasilas
Ja, andas, ah det här är bra bra bra!!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan