Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi om en stor besvikelse


Gisslan i min egen värld


Som en solariebrandman i ett turkiskt bombregn
Står jag där
En dödsdömd som inte får försvara sig med svärta

Är jag ett försöksdjur i en grym vetenskap om smärta?

Kokainet ger mig förhoppningar och styrka (men man kan dö av gudamat!)

I tusentals år trodde vi
Att vi skapade ett paradis
Men det hela var bara
En skendränkning





Fri vers av V. Kato
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-25 14:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
människorna gör i mångt och mycket 'allt' för att rädda varandra från att lära oss simma, men inte nog med det. Medan vi lär ut detta lär vi oss själva hur att drunkna i brist på andras närvaro och möjliga kärlek
2010-09-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är starka ord i en känsloladdad dikt..
finns det nåt paradis...
Men jag känner i din dikt, och jag gillar den/B
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

V. Kato