Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckopiller är en miljardindustri och vi är konsumenter


Symfonisk apati

Ett helt liv med halvt hjärta - nödsignal
Eldsvådan håller på att utslockna
Lågljutt i tussmörker

Räddningstjänsten - hjälp

En som inte förtjänar en ny chans
Håller på att drunkna
I hopplöshet





Fri vers av V. Kato
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-26 23:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker texten mognar med tiden, ungefär som en sådan där banan med eller utan blixtlås.
2012-10-18

  lodjuret/seglare VIP
jag tillber inte gudarna varje dag i tevetemplet, ety jag är en vilsen åsna att leda rätt ibland på konsumtionens ocean
ibland köper jag en banan men ger den till en andefattig, eftersom skalet inte är återförslutningsbart av ekoskäl
2008-06-11

  Carola Zettergren
Suveränt bra poetat!!!
Applådåskor!!!
2008-03-01

  Bibbi VIP
Alla förtjänar en ny chans.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

V. Kato