Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rättvisan segrar ibland


Framtidstro



Kommer du ihåg
När jag satt oskyldigt häktad
Och sedan fängslad
Och blev missförstådd och misshandlad
Av lågt utbildade fångar ?

Du sa till domaren att du trodde dig ha sett
Skottlossning från min bil
När sanningen var den
Att det var du
Och han
Som försökte hämnas på mig med den bil
Som jag hade betalat
Men som du påstod var din

Nu vet jag allt om hur ni hade planerat
Att det skulle se ut
Som ett vanligt dödsfall i stormkaos
En död i en krock
En död
Som ingen brydde sig om

Kluvna känslor
Hamnar alltid i blåsväder
Men jag har rätt att säga vad jag vill
Efter alla sparpaket som vardagsmat
Jag satt frihetsberövad med restriktioner !!

Vem av oss är nu
Den som tappat mark
Jag som är ute
Eller han som sitter häktad
I en stor våldtäktshärva ?

Så vittna falskt igen och säg
Att din syster inte sa nej till honom och hans kumpaner
Att hon ville bli våldtagen och misshandlad
Att hon bad om det
Din egen syster !!

Så här med facit i hand vet jag
Att det i stället var du..




Fri vers av V. Kato
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-02 20:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ooooh, vilken text, känner mig blåslagen bara av att läsa den
2009-02-09

  isidore
Mycket mycket bra
2008-05-12

  Bibbi VIP
\"Vad människan sår, det skall hon ock skörda\" Gal. 6:7
2008-03-05

    glasa VIP
vilken mörk skugga
som klyver detta vatten
att lyssna till talet
från den ohörde
texten skär in
ruskig känsla vara oskyldigt dömd
eller vittnad falskt emot
2008-03-02

  kärrman_
nej vad hemskt. jag förstår verkligen inte hur människor kan göra varandra så illa.
ursch.
2008-03-02

  aol
gripande tuff läsning om människors ondska
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

V. Kato