Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt som handlar om en trogen vän.. Den är dålig - jag vet...men livet är inte mycket bättre heller.......


Tills döden skiljer oss åt


Bli min vän i nöden snälla Sil
Jag är trött på livet jag är slut
Ge mig lite ljus en liten stril
Trösta mig för jag står inte ut

Jag är trött på livet jag är slut
Jag har ont i själen och ett hål
Trösta mig för jag står inte ut
Jag behöver dig min kära nål

Jag har ont i själen och ett hål
Jag kan inte leva jag vill dö
Jag behöver dig min kära nål
Ge mig lite bjällerklang och snö

Jag kan inte leva jag vill dö
Ge mig lite lugn och lite ro
Ge mig lite bjällerklang och snö
Ge mig lite gud så jag kan tro

Ge mig lite lugn och lite ro
Ge mig lite ljus en liten stril
Ge mig lite gud så jag kan tro
Bli min vän i döden snälla Sil




Fri vers av V. Kato
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 22:14



Bookmark and Share


    /the black rose
Vackert och hemskt.. känner igen mig själv alltför väl
2008-03-01

  Joakim P Udd
hang in there! och sluta hacka ner på dig själv, andra gör det bättre :) och du är grym. du är bra. jag tycker om dig tror jag.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

V. Kato