Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns som att det är såhär världen ser ut idag...


Längst vägen

Längst vägen jag vandrar
Känns som att jag vill vara någon annan

orkar inte med detta mer
det ända jag ser
är 2008 tårar som faller ner

I världen idag, bara skrik och gråt
ta min hand, led mig på vägen
lär oss att säga förlåt.

Ett litet ord som nästan inte används alls
Men ett ord som kan förändra allt
och bli en räddning när man är mitt uppe i ett fall

Bomber och granater, de regnar ner
Stora Deprissioner, som ingen ser
Ta bort mig härifrån, vill inte se nåt mer
20 år räcker, när allt ramlar ner.

Jag vandrar längst vägen som så många gånger förr
Till slut är jag framme och jag knackar på din dörr

Du visar mig en värld som av kärlek är byggd.
Vi vandrar hem tillsammans, jag känner mig trygg.




Fri vers av J3RK
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 14:24



Bookmark and Share


    Charlie Chaplin
skit bra:D
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK