Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låna mig dina läppar

 

 

~~~~~~

låna mig dina läppar
en kort sekund
och låt mitt hjärta få känna din puls
bara en liten stund
ge mig det endast du kan ge mig
en kyss att bygga en dröm på

~~~~~~

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-25 17:52



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Åh så underbar!
2010-11-13

    Blomsteräng
"en kyss att bygga en dröm på" finner inte ord över hur bra jag tycker den meningen är...älskar den.
2008-11-22

  elden
Jag har läst de tre första dikterna här, och nu sitter jag och gråter.

du är ett romantikgeni ;)
2008-08-20

  Snubblaraldrig
Fint skrivet!! :)
Gillar formen på
det också! (:
//Gabbi
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP