Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Le mot mig, le mot alla
tejpa upp dina mungipor
så att de inte kan annat än att le

Skydda mig från allt farligt
Linda in mig i stål
så absolut inget kan hända

krama mig när jag är rädd
använd dina beskyddande händer
till att trolla bort allt ont

Se mig i ögonen
lova att du talar sanning
när du säger att allt blir bra







Fri vers av KairnniraK
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 20:02



Bookmark and Share


  mollypop
Bra Karin! :D
Och jag ska le mot dig, jag ska skydda dig från allt farligt, jag ska krama dig när du är rädd (och annars också) och jag ska aldrig ljuga för dig.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

KairnniraK